The effect of RN gene on yiels and quality of extended cooked cured hams - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Meat Science Année : 1999

The effect of RN gene on yiels and quality of extended cooked cured hams

C. Gariepy
  • Fonction : Auteur
D. Godbout
  • Fonction : Auteur
A. Houde
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02693088 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02693088 , version 1
  • PRODINRA : 57224

Citer

C. Gariepy, D. Godbout, Xavier Fernandez, André Talmant, A. Houde. The effect of RN gene on yiels and quality of extended cooked cured hams. Meat Science, 1999, 52, pp.57-64. ⟨hal-02693088⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More