Effect of osmotic, alkaline, acid or thermal stresses on the growth and inhibition of Listeria monocytogenes - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Applied Microbiology Année : 1999

Effect of osmotic, alkaline, acid or thermal stresses on the growth and inhibition of Listeria monocytogenes

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02693203 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02693203 , version 1
  • PRODINRA : 56622

Citer

C. Vasseur, L. Baverel, Michel Hébraud, Jean-Claude Labadie. Effect of osmotic, alkaline, acid or thermal stresses on the growth and inhibition of Listeria monocytogenes. Journal of Applied Microbiology, 1999, 86, pp.469-476. ⟨hal-02693203⟩

Collections

INRA INRAE
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More