Interlaboratory comparison of cheese making trials: Model cheeses made from raw, pasteurized and microfiltered milks - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue LWT - Food Science and Technology Année : 1998

Interlaboratory comparison of cheese making trials: Model cheeses made from raw, pasteurized and microfiltered milks

H.P. Bachmann
  • Fonction : Auteur
J. Banks
  • Fonction : Auteur
T. Beresford
  • Fonction : Auteur
U. Bütikofer
  • Fonction : Auteur
P. Lavanchy
  • Fonction : Auteur
O. Lindblad
  • Fonction : Auteur
D. Mcnulty
  • Fonction : Auteur
P.L.H. Mcsweeney
  • Fonction : Auteur
S. Skeie
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02693450 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02693450 , version 1
  • PRODINRA : 141055

Citer

H.P. Bachmann, J. Banks, T. Beresford, U. Bütikofer, R. Grappin, et al.. Interlaboratory comparison of cheese making trials: Model cheeses made from raw, pasteurized and microfiltered milks. LWT - Food Science and Technology, 1998, 31, pp.585-593. ⟨hal-02693450⟩

Collections

INRA INRAE

Partager

More