Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Residual amount of water in a draining curd of camembert cheese and physicochemical characteristics of the drained curd as modified by the pH at renneting, the casein concentration and the ionic strenght of milk

Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02693765
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : lundi 1 juin 2020 - 07:50:11
Dernière modification le : mercredi 9 décembre 2020 - 15:52:01

Identifiants

  • HAL Id : hal-02693765, version 1
  • PRODINRA : 60091

Collections

Citation

C. Daviau, A. Pierre, Marie-Hélène Famelart, H. Goudedranche, D. Jacob, et al.. Residual amount of water in a draining curd of camembert cheese and physicochemical characteristics of the drained curd as modified by the pH at renneting, the casein concentration and the ionic strenght of milk. Lait, Elsevier, 2000, 80, pp.555-571. ⟨hal-02693765⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

6