Lactococcal lysis and curd proteolysis : Two predictable events important for the development of cheese flavour - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Dairy Journal Année : 1998

Lactococcal lysis and curd proteolysis : Two predictable events important for the development of cheese flavour

Rachel Boutrou
A. Sepulchre
  • Fonction : Auteur
G. Pitel
  • Fonction : Auteur
L. Vassal
  • Fonction : Auteur
V. Monnet
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02693950 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02693950 , version 1
  • PRODINRA : 53502

Citer

Rachel Boutrou, A. Sepulchre, G. Pitel, C. Durier, L. Vassal, et al.. Lactococcal lysis and curd proteolysis : Two predictable events important for the development of cheese flavour. International Dairy Journal, 1998, 8, pp.609-616. ⟨hal-02693950⟩

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