Rennet coagulation of skim milk and curd drainage : effect of pH, casein concentration, ionic strenght and heat treatment - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Lait Année : 2000

Rennet coagulation of skim milk and curd drainage : effect of pH, casein concentration, ionic strenght and heat treatment

La coagulation présure du lait écrémé et l'égouttage : effet du pH et de la concentration en caséine, de la force ionique et du traitement thermique

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02693971 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02693971 , version 1
  • PRODINRA : 53687

Citer

C. Daviau, Marie-Hélène Famelart, A. Pierre, H. Goudedranche, J.L. Maubois. Rennet coagulation of skim milk and curd drainage : effect of pH, casein concentration, ionic strenght and heat treatment. Lait, 2000, 80 (4), pp.397-415. ⟨hal-02693971⟩

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