Mycorrhiza formation and elevated CO2 both increase the capacity for sucrose synthesis in source leaves of spruce and aspen - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue New Phytologist Année : 2000

Mycorrhiza formation and elevated CO2 both increase the capacity for sucrose synthesis in source leaves of spruce and aspen

A. Loewe
  • Fonction : Auteur
W. Einig
  • Fonction : Auteur
L. Shi
  • Fonction : Auteur
Pierre Dizengremel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1202834
R. Hampp
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694342 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694342 , version 1
  • PRODINRA : 76069

Citer

A. Loewe, W. Einig, L. Shi, Pierre Dizengremel, R. Hampp. Mycorrhiza formation and elevated CO2 both increase the capacity for sucrose synthesis in source leaves of spruce and aspen. New Phytologist, 2000, 145, pp.565-574. ⟨hal-02694342⟩

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