Influence of thermophilic lactic acid bacteria strains on propionibacteria growth and lactate consumption in an Emmental juice-like medium - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Research Année : 1999

Influence of thermophilic lactic acid bacteria strains on propionibacteria growth and lactate consumption in an Emmental juice-like medium

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694499 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694499 , version 1
  • PRODINRA : 60052

Citer

Anne Thierry, D. Salvat-Brunaud, J.L. Maubois. Influence of thermophilic lactic acid bacteria strains on propionibacteria growth and lactate consumption in an Emmental juice-like medium. Journal of Dairy Research, 1999, 66, pp.105-113. ⟨hal-02694499⟩

Collections

INRA INRAE
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More