Organic matrix composition and ultrastructure of eggshell: a comparative study - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue British Poultry Science Année : 1999

Organic matrix composition and ultrastructure of eggshell: a comparative study

M. Bain
  • Fonction : Auteur
M.S. Fernandez
  • Fonction : Auteur
I. Morales
  • Fonction : Auteur
Joël Gautron
J.L. Arias
  • Fonction : Auteur
S.E. Solomon
  • Fonction : Auteur
Maxwell Hincke
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694686 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694686 , version 1
  • PRODINRA : 65181

Citer

M. Panheleux, M. Bain, M.S. Fernandez, I. Morales, Joël Gautron, et al.. Organic matrix composition and ultrastructure of eggshell: a comparative study. British Poultry Science, 1999, 40, pp.240-252. ⟨hal-02694686⟩

Collections

INRA INRAE BOA
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More