Characterization of French oak cooperage (Quercus robur L., Quercus petraea Liebl.). Research of the study group on Barrel-aging burgundy wines - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue American Journal of Enology and Viticulture Année : 1999

Characterization of French oak cooperage (Quercus robur L., Quercus petraea Liebl.). Research of the study group on Barrel-aging burgundy wines

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694769 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694769 , version 1
  • PRODINRA : 71093

Citer

F. Feuillat, R. Keller, F. Sauvageot, J.L. Puech. Characterization of French oak cooperage (Quercus robur L., Quercus petraea Liebl.). Research of the study group on Barrel-aging burgundy wines. American Journal of Enology and Viticulture, 1999, 50 (4), pp.513-518. ⟨hal-02694769⟩
19 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More