Digestibility of extruded peas, extruded lupin, and rapeseed meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and turbot (Psetta maxima) - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Aquaculture Année : 2000

Digestibility of extruded peas, extruded lupin, and rapeseed meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and turbot (Psetta maxima)

Thierry Boujard
Francesca Tulli
  • Fonction : Auteur
S.J. Kaushik

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02694903 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02694903 , version 1
  • PRODINRA : 53519

Citer

Christine Burel, Thierry Boujard, Francesca Tulli, S.J. Kaushik. Digestibility of extruded peas, extruded lupin, and rapeseed meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and turbot (Psetta maxima). Aquaculture, 2000, 188 (3-4), pp.285-298. ⟨hal-02694903⟩

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