Flavor generation in cheese curd by coculturing with selected yaest, mold, and bacteria - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Dairy Science Année : 1999

Flavor generation in cheese curd by coculturing with selected yaest, mold, and bacteria

N. Martin
  • Fonction : Auteur
S. Savonitto
  • Fonction : Auteur
M. Brousse
  • Fonction : Auteur
Henry-Eric Spinnler
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02695541 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02695541 , version 1
  • PRODINRA : 55372

Citer

N. Martin, S. Savonitto, P. Molimard, C. Berger, M. Brousse, et al.. Flavor generation in cheese curd by coculturing with selected yaest, mold, and bacteria. Journal of Dairy Science, 1999, 82 (6), pp.1072-1080. ⟨hal-02695541⟩
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