An international study on the importance of androstenone and skatole for boar taint: 2. Sensory evaluation by trained panels in seven European countries - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Meat Science Année : 2000

An international study on the importance of androstenone and skatole for boar taint: 2. Sensory evaluation by trained panels in seven European countries

G.B. Dijksterhuis
  • Fonction : Auteur
B. Engel
  • Fonction : Auteur
P. Walstra
  • Fonction : Auteur
M. Font I Furnols
  • Fonction : Auteur
H. Agerhem
  • Fonction : Auteur
K. Fischer
  • Fonction : Auteur
M.A. Oliver
  • Fonction : Auteur
C. Claudi-Magnussen
  • Fonction : Auteur
F. Siret
  • Fonction : Auteur
M.P. Béague
  • Fonction : Auteur
D.B. Homer
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02696510 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02696510 , version 1
  • PRODINRA : 69456

Citer

G.B. Dijksterhuis, B. Engel, P. Walstra, M. Font I Furnols, H. Agerhem, et al.. An international study on the importance of androstenone and skatole for boar taint: 2. Sensory evaluation by trained panels in seven European countries. Meat Science, 2000, 54, pp.261-269. ⟨hal-02696510⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More