Hyperthermostable mutants of Bacillus licheniformis alfa-amylase : thermodynamic studies and structural interpretation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Protein Engineering Année : 1997

Hyperthermostable mutants of Bacillus licheniformis alfa-amylase : thermodynamic studies and structural interpretation

M. Machius
  • Fonction : Auteur
R. Chambert
  • Fonction : Auteur
G. Wiegand
  • Fonction : Auteur
R. Huber
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02697358 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02697358 , version 1
  • PRODINRA : 130618

Citer

Nathalie N. Declerck, M. Machius, R. Chambert, G. Wiegand, R. Huber, et al.. Hyperthermostable mutants of Bacillus licheniformis alfa-amylase : thermodynamic studies and structural interpretation. Protein Engineering, 1997, 10 (5), pp.541-549. ⟨hal-02697358⟩
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