Rice aroma analysis: Discrimination between a scented and a non-scented rice - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology Année : 1996

Rice aroma analysis: Discrimination between a scented and a non-scented rice

Analyse aromatique du riz : Discrimination entre riz aromatique et non aromatique

M. Petrov
  • Fonction : Auteur
Pierre Giampaoli
  • Fonction : Auteur
J. Faure
  • Fonction : Auteur
H. Richard
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02698294 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02698294 , version 1
  • PRODINRA : 131277

Citer

M. Petrov, Marc Danzart, Pierre Giampaoli, J. Faure, H. Richard. Rice aroma analysis: Discrimination between a scented and a non-scented rice. Sciences des aliments = Food science : an international journal of food science and technology, 1996, 16, pp.347-360. ⟨hal-02698294⟩
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