Contribution of odd-chain fatty acid oxidation to propionate production in disorders of propionate metabolism - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue The American Journal of Clinical Nutrition Année : 1994

Contribution of odd-chain fatty acid oxidation to propionate production in disorders of propionate metabolism

D. Sbaï
  • Fonction : Auteur
C. Narcy
  • Fonction : Auteur
G.N. Thompson
  • Fonction : Auteur
F. Poggi
  • Fonction : Auteur
J.M. Saudubray
  • Fonction : Auteur
J.L. Bresson
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02701260 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02701260 , version 1
  • PRODINRA : 113668

Citer

D. Sbaï, C. Narcy, G.N. Thompson, André A. Mariotti, F. Poggi, et al.. Contribution of odd-chain fatty acid oxidation to propionate production in disorders of propionate metabolism. The American Journal of Clinical Nutrition, 1994, 59, pp.1332-1337. ⟨hal-02701260⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More