Influence of pH, temperature, and inoculum composition on mixed cultures of Streptococcus thermophilus 404 and Lactobacillus bulgaricus 398 - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Biotechnology and Bioengineering Année : 1991

Influence of pH, temperature, and inoculum composition on mixed cultures of Streptococcus thermophilus 404 and Lactobacillus bulgaricus 398

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02702021 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02702021 , version 1
  • PRODINRA : 105988

Citer

Catherine Béal, Georges Corrieu. Influence of pH, temperature, and inoculum composition on mixed cultures of Streptococcus thermophilus 404 and Lactobacillus bulgaricus 398. Biotechnology and Bioengineering, 1991, 38, pp.90-98. ⟨hal-02702021⟩
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