Effect of ornithine alpha-ketoglutarate (OKG) on protein turnover in burn injury - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Clinical Nutrition Année : 1995

Effect of ornithine alpha-ketoglutarate (OKG) on protein turnover in burn injury

J. Le Boucher
  • Fonction : Auteur
M.C. Farges
L. Cynober
  • Fonction : Auteur

Mots clés

RAT
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02704199 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02704199 , version 1
  • PRODINRA : 120853

Citer

J. Le Boucher, Christiane Obled, Gérard Bayle, M.C. Farges, L. Cynober. Effect of ornithine alpha-ketoglutarate (OKG) on protein turnover in burn injury. Clinical Nutrition, 1995, 14 (suppl2), pp.7. ⟨hal-02704199⟩
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More