Variation of the polypeptide composition of mitochondria isolated from different potato tissues - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Plant Physiology Année : 1992

Variation of the polypeptide composition of mitochondria isolated from different potato tissues

C. Colas Des Francs-Small
  • Fonction : Auteur
F. Ambard-Bretteville
  • Fonction : Auteur
A. Darpas
  • Fonction : Auteur
R. Remy
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02706769 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02706769 , version 1
  • PRODINRA : 107642

Citer

C. Colas Des Francs-Small, F. Ambard-Bretteville, A. Darpas, R. Remy, M. Sallantin, et al.. Variation of the polypeptide composition of mitochondria isolated from different potato tissues. Plant Physiology, 1992, 98, pp.273-278. ⟨hal-02706769⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More