Enhancement of host resistance against Salmonella typhimurium in mice fed a diet supplemented with yogurt of milks fermented with various Lactobacillus casei strains - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International journal of immunotherapy Année : 1995

Enhancement of host resistance against Salmonella typhimurium in mice fed a diet supplemented with yogurt of milks fermented with various Lactobacillus casei strains

M. Paubert-Braquet
  • Fonction : Auteur
- Xiao-Hu Gan
  • Fonction : Auteur
N. Hedef
  • Fonction : Auteur
A. Serikoff
  • Fonction : Auteur
C. Bouley
  • Fonction : Auteur
B. Bonavida
  • Fonction : Auteur
P. Braquet
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02708704 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02708704 , version 1
  • PRODINRA : 121757

Citer

M. Paubert-Braquet, - Xiao-Hu Gan, C. Gaudichon, N. Hedef, A. Serikoff, et al.. Enhancement of host resistance against Salmonella typhimurium in mice fed a diet supplemented with yogurt of milks fermented with various Lactobacillus casei strains. International journal of immunotherapy, 1995, 11 (4), pp.153-161. ⟨hal-02708704⟩

Collections

INRA INRAE
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More