Physicochemical properties of emulsions and lipolysis of dietary fat in the human stomach - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Gastroenterology Année : 1994

Physicochemical properties of emulsions and lipolysis of dietary fat in the human stomach

M. Armand
C. Dubois
  • Fonction : Auteur
M. Senft
  • Fonction : Auteur
Jérôme Peyrot
  • Fonction : Auteur
J. Salducci
  • Fonction : Auteur
H. Lafont
  • Fonction : Auteur
D. Lairon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02710186 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02710186 , version 1
  • PRODINRA : 129674

Citer

M. Armand, Patrick Borel, C. Dubois, M. Senft, Jérôme Peyrot, et al.. Physicochemical properties of emulsions and lipolysis of dietary fat in the human stomach. Gastroenterology, 1994, 106, pp.A595. ⟨hal-02710186⟩

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