Effect of dietary vitamin E supplies in broilers. 2nd report : male and female growth rate, viability, immune response, fat content and meat flavour variations during storage - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Archiv für Geflügelkunde. Sonderheft Année : 1992

Effect of dietary vitamin E supplies in broilers. 2nd report : male and female growth rate, viability, immune response, fat content and meat flavour variations during storage

J.C. Blum
  • Fonction : Auteur
M.R. Salichon
  • Fonction : Auteur
F.H. Ricard
  • Fonction : Auteur
M. Frigg
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02710457 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02710457 , version 1
  • PRODINRA : 103592

Citer

J.C. Blum, Christian Touraille, M.R. Salichon, F.H. Ricard, M. Frigg. Effect of dietary vitamin E supplies in broilers. 2nd report : male and female growth rate, viability, immune response, fat content and meat flavour variations during storage. Archiv für Geflügelkunde. Sonderheft, 1992, 56 (1), pp.37-42. ⟨hal-02710457⟩

Collections

INRA INRAE
7 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More