Purification of wheat glutenin subunits by preparative acid and two-dimensional electrophoresis - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Electrophoresis Année : 1995

Purification of wheat glutenin subunits by preparative acid and two-dimensional electrophoresis

Andrea Curioni
  • Fonction : Auteur
L. Furegon
  • Fonction : Auteur
R. Redaelli
  • Fonction : Auteur
A. Dal Belin Peruffo
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02710719 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02710719 , version 1
  • PRODINRA : 121969

Citer

Andrea Curioni, Marie Helene Morel, L. Furegon, R. Redaelli, A. Dal Belin Peruffo. Purification of wheat glutenin subunits by preparative acid and two-dimensional electrophoresis. Electrophoresis, 1995, 16, pp.1005-1009. ⟨hal-02710719⟩
5 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More