Identification of some wheat proteins separated by a two-step acid polyacrylamide gel electrophoresis and sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis technique - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Cereal Chemistry Année : 1992

Identification of some wheat proteins separated by a two-step acid polyacrylamide gel electrophoresis and sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis technique

D. Khelifi
  • Fonction : Auteur
G. Lookhart
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02710831 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02710831 , version 1
  • PRODINRA : 97882

Citer

Gerard Branlard, D. Khelifi, G. Lookhart. Identification of some wheat proteins separated by a two-step acid polyacrylamide gel electrophoresis and sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis technique. Cereal Chemistry, 1992, 69 (6), pp.677-678. ⟨hal-02710831⟩

Collections

INRA INRAE
13 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More