Enantiomeric ratios of pantolactone, solerone, 4-carboethoxy-4-hydroxy-butyrolactone and of sotolon, a flavour impact compound of flor-sherry and botrytized wines - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung Année : 1992

Enantiomeric ratios of pantolactone, solerone, 4-carboethoxy-4-hydroxy-butyrolactone and of sotolon, a flavour impact compound of flor-sherry and botrytized wines

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02711781 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02711781 , version 1
  • PRODINRA : 103857

Citer

Elisabeth Guichard, Patrick Etiévant, Robert Henry, Armin Mosandl. Enantiomeric ratios of pantolactone, solerone, 4-carboethoxy-4-hydroxy-butyrolactone and of sotolon, a flavour impact compound of flor-sherry and botrytized wines. Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, 1992, 195 (6), pp.540-544. ⟨hal-02711781⟩
13 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More