The determination of polysaccharides in raw cane sugar syrups. Perfecting the phenol sulphuric acid method in order to characterize cross flow filtration - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Sugar Journal Année : 1995

The determination of polysaccharides in raw cane sugar syrups. Perfecting the phenol sulphuric acid method in order to characterize cross flow filtration

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02711936 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02711936 , version 1
  • PRODINRA : 112917

Citer

I. Gratius, Martine Decloux, Manuel Dornier, G. Cuvelier. The determination of polysaccharides in raw cane sugar syrups. Perfecting the phenol sulphuric acid method in order to characterize cross flow filtration. International Sugar Journal, 1995, 97 (1159E), pp.296-343. ⟨hal-02711936⟩
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