The extracellular p-I-type proteinase of Lactococcus lactis hydrolyzes beta-casein into more than one hundred different oligopeptides - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Journal of Bacteriology Année : 1995

The extracellular p-I-type proteinase of Lactococcus lactis hydrolyzes beta-casein into more than one hundred different oligopeptides

H. Laan
  • Fonction : Auteur
E.R.S. Kunji
  • Fonction : Auteur
C.M. Jeronimusstratingh
  • Fonction : Auteur
A.P. Bruins
  • Fonction : Auteur
W.N. Konings
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02713849 , version 1 (01-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02713849 , version 1
  • PRODINRA : 123610

Citer

Vincent Juillard, H. Laan, E.R.S. Kunji, C.M. Jeronimusstratingh, A.P. Bruins, et al.. The extracellular p-I-type proteinase of Lactococcus lactis hydrolyzes beta-casein into more than one hundred different oligopeptides. Journal of Bacteriology, 1995, 177 (12), pp.3472-3478. ⟨hal-02713849⟩

Collections

INRA INRAE
3 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More