Alkaline extraction of xyloglucan from depectinised apple pomace : optimisation and characterisation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue Carbohydrate Polymers Année : 1995

Alkaline extraction of xyloglucan from depectinised apple pomace : optimisation and characterisation

Résumé

Alkaline extraction of xyloglucans from depectinised apple pomace was studied using a fractional factorial experimental design.
Fichier principal
Vignette du fichier
1995_Renard_Carbohyd.Polym_1.pdf (710.02 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02714450 , version 1 (01-06-2020)

Licence

Identifiants

  • HAL Id : hal-02714450 , version 1
  • PRODINRA : 444741

Citer

C. Renard, C. Lemeunier, Jean-François Thibault. Alkaline extraction of xyloglucan from depectinised apple pomace : optimisation and characterisation. Carbohydrate Polymers, 1995, 28, pp.209-216. ⟨hal-02714450⟩

Collections

INRA INRAE
8 Consultations
72 Téléchargements

Partager

More