Effects of the amount and quality of dietary protein on nitrogen metabolism and heat production in growing pigs - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue British Journal of Nutrition Année : 1987

Effects of the amount and quality of dietary protein on nitrogen metabolism and heat production in growing pigs

M.F. Fuller
  • Fonction : Auteur
A. Cadenhead
  • Fonction : Auteur
G. Mollison
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02723930 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02723930 , version 1
  • PRODINRA : 87996

Citer

M.F. Fuller, A. Cadenhead, G. Mollison, Bernard Sève. Effects of the amount and quality of dietary protein on nitrogen metabolism and heat production in growing pigs. British Journal of Nutrition, 1987, 58, pp.277-285. ⟨hal-02723930⟩

Collections

INRA INRAE
1 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More