Insulinemic and glycemic indexes of six starch-rich foods taken alone and in a mixed meal by type 2 diabetics - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Article Dans Une Revue The American Journal of Clinical Nutrition Année : 1987

Insulinemic and glycemic indexes of six starch-rich foods taken alone and in a mixed meal by type 2 diabetics

Dominique Costagliola
  • Fonction : Auteur
Salwa Rizkalla
  • Fonction : Auteur
A. Blayo
  • Fonction : Auteur
A.M. Fontvieille
  • Fonction : Auteur
M.J. Haardt
  • Fonction : Auteur
M. Letamoux
  • Fonction : Auteur
G. Tchobroutsky
  • Fonction : Auteur
G. Slama
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02724240 , version 1 (02-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02724240 , version 1
  • PRODINRA : 86689

Citer

Frédéric Bornet, Dominique Costagliola, Salwa Rizkalla, A. Blayo, A.M. Fontvieille, et al.. Insulinemic and glycemic indexes of six starch-rich foods taken alone and in a mixed meal by type 2 diabetics. The American Journal of Clinical Nutrition, 1987, 45, pp.588-595. ⟨hal-02724240⟩

Collections

INRA INRAE
15 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More