Citric acid influence on extruded thermoplastic wheat flour/poly(lactic acid) blends - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2011

Citric acid influence on extruded thermoplastic wheat flour/poly(lactic acid) blends

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02746254 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02746254 , version 1
  • PRODINRA : 262946

Citer

Elodie Chabrat, Antoine Rouilly, Luc Rigal. Citric acid influence on extruded thermoplastic wheat flour/poly(lactic acid) blends. BIOPOL 2011-3. International Conference on Biodegradable and Biobased Polymers, Aug 2011, Strasbourg, France. 2011, BIOPOL 2011 - 3th International Conference on Biodegradable and Biobased Polymers. ⟨hal-02746254⟩
12 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More