Characterisation of viticultural and oenological practices in two Franch AOC in the middle Loire Valley : comparison of different analytical methods to extract information from a viticultural and oenological survey - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2008

Characterisation of viticultural and oenological practices in two Franch AOC in the middle Loire Valley : comparison of different analytical methods to extract information from a viticultural and oenological survey

Caractérisation des pratiques viticoles et oenologiques dans deux AOC du Centre Val-de-Loire : comparaison de deux méthodes d'extraction d'information à partir d'une enquête réalisée auprès des viticulteurs

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02754166 , version 1 (03-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02754166 , version 1
  • PRODINRA : 29228

Citer

Marie Thiollet-Scholtus, Rene R. Morlat, V.A. Carey. Characterisation of viticultural and oenological practices in two Franch AOC in the middle Loire Valley : comparison of different analytical methods to extract information from a viticultural and oenological survey. 7. Congrès International des Terroirs Viticoles, May 2008, Nyon, Switzerland. ⟨hal-02754166⟩

Collections

INRA INRAE
6 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More