Influence of pig housing conditions on muscular and adipose tissue traits, and technological and sensory quality of dry-cured hams - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1998

Influence of pig housing conditions on muscular and adipose tissue traits, and technological and sensory quality of dry-cured hams

Bénédicte Lebret
P. Massabie
  • Fonction : Auteur
P. Chevillon
  • Fonction : Auteur
M. Le Denmat
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02768701 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02768701 , version 1
  • PRODINRA : 69689

Citer

Bénédicte Lebret, P. Massabie, Herve Juin, Jacques Mourot, P. Chevillon, et al.. Influence of pig housing conditions on muscular and adipose tissue traits, and technological and sensory quality of dry-cured hams. 44. International congress of meat science and technology, Aug 1998, Barcelona, Spain. ⟨hal-02768701⟩
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