Changes in chemical body composition and meat quality of growing pigs induced by the warm season in tropical climates. - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 1999

Changes in chemical body composition and meat quality of growing pigs induced by the warm season in tropical climates.

G. Gravillon
  • Fonction : Auteur
A. Cleonis
  • Fonction : Auteur
Pierre Marival
  • Fonction : Auteur
Dalila Feuillet
B. Calif
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02769489 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02769489 , version 1
  • PRODINRA : 3911

Citer

Dominique Rinaldo, G. Gravillon, Georges Saminadin, A. Cleonis, Pierre Marival, et al.. Changes in chemical body composition and meat quality of growing pigs induced by the warm season in tropical climates.. 5th International Symposium New trends in breeding farm animals, 1999, Belgrade. ⟨hal-02769489⟩

Collections

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