Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Communication dans un congrès

Protein nd isozyme analysis of Ascochyta species of food legumes using the isoelectric focusing method

Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal.inrae.fr/hal-02769919
Déposant : Migration Prodinra <>
Soumis le : jeudi 4 juin 2020 - 11:26:51
Dernière modification le : vendredi 12 juin 2020 - 10:43:26

Identifiants

  • HAL Id : hal-02769919, version 1
  • PRODINRA : 53131

Collections

Citation

Zouazi Bouznad, R. Corbiere, A. Elbiari, D. Spire. Protein nd isozyme analysis of Ascochyta species of food legumes using the isoelectric focusing method. Application of DNA Fingerprinting for crop improveùent: marker-assisted selection of chickpea for sustainable agriculture in the dry areas, Apr 1994, Aleppo, Syria. ⟨hal-02769919⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

4