Identification of microflora isolated from portuguese dry sausage-"Salpicao" - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1994

Identification of microflora isolated from portuguese dry sausage-"Salpicao"

L. Patarata
  • Fonction : Auteur
G. Saraiva
  • Fonction : Auteur
Alexis Esteves
  • Fonction : Auteur
Carla Martins
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02775722 , version 1 (04-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02775722 , version 1
  • PRODINRA : 112960

Citer

L. Patarata, G. Saraiva, Alexis Esteves, Régine Talon, C. Montel, et al.. Identification of microflora isolated from portuguese dry sausage-"Salpicao". 40. ICOMST, Aug 1994, The Hague, Netherlands. ⟨hal-02775722⟩

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