Genetically modified bacterial strain producing kurstakin in the culture medium - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Brevet Année : 2016

Genetically modified bacterial strain producing kurstakin in the culture medium

Philippe Jacques
Marlène Chollet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 932441
Thibault Caradec
  • Fonction : Auteur
Sébastien Gélis-Jeanvoine
  • Fonction : Auteur

Résumé

The present invention relates to a genetically modified bacterial strain, in particular a strain of Bacillus thuringiensis, expressing kurstakin and not expressing Cry toxin; to a method of producing kurstakin in a liquid medium; and to the use of kurstakin as antifungal and biosurfactant.
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02790178 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02790178 , version 1
  • PRODINRA : 443426

Citer

Michel Gohar, Didier Lereclus, Philippe Jacques, Marlène Chollet, Thibault Caradec, et al.. Genetically modified bacterial strain producing kurstakin in the culture medium. N° de brevet: WO2017125583A1. 2016. ⟨hal-02790178⟩
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