Pungency in <em>Capsicum</em> plant: U-HPLC method to quantify capsacinoids compounds - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2019

Pungency in Capsicum plant: U-HPLC method to quantify capsacinoids compounds

Patricia Lem
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206716
François Le Dorze
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1207001
Francoise Jourdan
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206859
David Hidrot
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1206861
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02790817 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02790817 , version 1
  • PRODINRA : 496637

Citer

Patricia Lem, François Le Dorze, Francoise Jourdan, David Hidrot. Pungency in Capsicum plant: U-HPLC method to quantify capsacinoids compounds. 17. Eucarpia meeting on genetics and breeding of Capsicum and Eggplant. Technical visit, Sep 2019, Cavaillon, France. 2019. ⟨hal-02790817⟩

Collections

INRA INRAE
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More