Wine "bouquet" : from sensory investigation to molecular analysis - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 2014

Wine "bouquet" : from sensory investigation to molecular analysis

Fichier principal
Vignette du fichier
WAC2014-Session2-abstracts_1.pdf (925.1 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-02795108 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02795108 , version 1
  • PRODINRA : 263632

Citer

Magali Picard, Stéphanie Marchand, Gilles de Revel. Wine "bouquet" : from sensory investigation to molecular analysis. 3. International conference Wine Active Compounds 2014, Mar 2014, Beaune, France. 1 p. ⟨hal-02795108⟩

Collections

INRA INRAE
10 Consultations
34 Téléchargements

Partager

More