Trichinella meat inspection by digestion technique: evaluation of a fluid pepsin formulation - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2007

Trichinella meat inspection by digestion technique: evaluation of a fluid pepsin formulation

C Maddox-Hyttel
  • Fonction : Auteur
K Noeckler
  • Fonction : Auteur
Edoardo Pozio
  • Fonction : Auteur
I Vallee
Pascal Boireau
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02814468 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02814468 , version 1
  • PRODINRA : 148137

Citer

C Maddox-Hyttel, K Noeckler, Edoardo Pozio, I Vallee, Pascal Boireau. Trichinella meat inspection by digestion technique: evaluation of a fluid pepsin formulation. 12th International Conference on Trichinellosis, 2007, National Park Plitvice Lakes, Croatia. pp.Inconnu. ⟨hal-02814468⟩

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