Preparation and use of Trichinella proficiency samples as part of a quality assurance system to improve the sensitivity of Trichinella digestion testeing in laboratories in France - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2007

Preparation and use of Trichinella proficiency samples as part of a quality assurance system to improve the sensitivity of Trichinella digestion testeing in laboratories in France

I Vallee
Pauline Macé
  • Fonction : Auteur
L Forbes
  • Fonction : Auteur
B Scandrett
  • Fonction : Auteur
B Durand
  • Fonction : Auteur
A Gajadhar
  • Fonction : Auteur
Pascal Boireau
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02814619 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02814619 , version 1
  • PRODINRA : 147402

Citer

I Vallee, Pauline Macé, L Forbes, B Scandrett, B Durand, et al.. Preparation and use of Trichinella proficiency samples as part of a quality assurance system to improve the sensitivity of Trichinella digestion testeing in laboratories in France. 12th International Conference on Trichinellosis, 2007, National Park Plitvice Lakes, Croatia. pp.Inconnu. ⟨hal-02814619⟩

Collections

INRAE
2 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More