Comparison of three digestion methods for detection of encapsulated Trichinella spiralis larvae in pork : differences in sensitivity between EU officially approved methods - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2007

Comparison of three digestion methods for detection of encapsulated Trichinella spiralis larvae in pork : differences in sensitivity between EU officially approved methods

I Vallee
B Durand
  • Fonction : Auteur
Pauline Macé
  • Fonction : Auteur
K Noeckler
  • Fonction : Auteur
C Maddox-Hyttel
  • Fonction : Auteur
J van Der Giessen
  • Fonction : Auteur
Edoardo Pozio
  • Fonction : Auteur
Pascal Boireau
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02815691 , version 1 (06-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02815691 , version 1
  • PRODINRA : 144452

Citer

I Vallee, B Durand, Pauline Macé, K Noeckler, C Maddox-Hyttel, et al.. Comparison of three digestion methods for detection of encapsulated Trichinella spiralis larvae in pork : differences in sensitivity between EU officially approved methods. 12th International Conference on Trichinellosis, 2007, National Park Plitvice Lakes, Croatia. pp.Inconnu, 2007. ⟨hal-02815691⟩

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