Identification of dairy propionic acid bacteria by Fourier transform infra-red spectrometry - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1999

Identification of dairy propionic acid bacteria by Fourier transform infra-red spectrometry

D. Fessler
  • Fonction : Auteur
J. Jimeno
  • Fonction : Auteur
W. Luginbuehl
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02837990 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02837990 , version 1
  • PRODINRA : 64000

Citer

D. Fessler, J. Jimeno, Dominique Lefier, W. Luginbuehl. Identification of dairy propionic acid bacteria by Fourier transform infra-red spectrometry. Symposium on quality and microbiology of traditional and raw milk cheeses, Nov 1998, Dijon, France. pp.325. ⟨hal-02837990⟩

Collections

INRA INRAE
9 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More