Correlation between metabolic effects and in vitro digestibility (IVD) of pure starches according to different food processing - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Communication Dans Un Congrès Année : 1986

Correlation between metabolic effects and in vitro digestibility (IVD) of pure starches according to different food processing

A. Blayo
  • Fonction : Auteur
A.M. Fontvieille
  • Fonction : Auteur
G. Tchobroutsky
  • Fonction : Auteur
G. Slama
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02852879 , version 1 (07-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02852879 , version 1
  • PRODINRA : 159562

Citer

Frédéric Bornet, A. Blayo, A.M. Fontvieille, G. Tchobroutsky, G. Slama, et al.. Correlation between metabolic effects and in vitro digestibility (IVD) of pure starches according to different food processing. 22. annual meeting EASD, Sep 1986, Rome, Italy. ⟨hal-02852879⟩

Collections

INRA INRAE
10 Consultations
0 Téléchargements

Partager

More