Screening of Lactobacillus SP. Isolated from Wheat and Sorghum Sourdoughs May Hydrolyze Gluten During the Fermentation of a Gluten-containing Medium - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Clinical Gastroenterology Année : 2020
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03269658 , version 1 (24-06-2021)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03269658 , version 1
  • WOS : 000521110200079

Citer

Marcela Albuquerque Cavalcanti de Albuquerque, Kamel Eddine El Merchefi, Vanessa Biscola, Silva Viera Antonio Diogo, Isay Saad Susana Marta, et al.. Screening of Lactobacillus SP. Isolated from Wheat and Sorghum Sourdoughs May Hydrolyze Gluten During the Fermentation of a Gluten-containing Medium. Journal of Clinical Gastroenterology, 2020, 54 (1), pp.S21-S22. ⟨hal-03269658⟩

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