Investigation of the 3D bread dough structure using complementary approaches: label-free multiphoton and confocal microscopies - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement
Poster De Conférence Année : 2022

Investigation of the 3D bread dough structure using complementary approaches: label-free multiphoton and confocal microscopies

Nanci Castanha
  • Fonction : Auteur
Sylvain S. Challois
Elisabeth Le Corre
  • Fonction : Auteur
Héliciane Clément
  • Fonction : Auteur
Patricia Le Bail
David Grenier
Tiphaine Lucas
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03922266 , version 1 (04-01-2023)

Identifiants

  • HAL Id : hal-03922266 , version 1

Citer

Nanci Castanha, Sylvain S. Challois, Elisabeth Le Corre, Héliciane Clément, Patricia Le Bail, et al.. Investigation of the 3D bread dough structure using complementary approaches: label-free multiphoton and confocal microscopies. EFFOST, Nov 2022, Dublin (Irlande), Ireland. ⟨hal-03922266⟩
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