Effect of chicory flour on inflammation and gut permeability in weaned piglets
Tushar Kulkarni
(1)
,
P. Siegien
,
P Lemal
,
E Arévalo Suredac
,
J. Wavreille
,
Benoit Cudennec
(2, 1)
,
Anca Lucau-Danila
(3)
,
Nadia Everaert
(1)
,
Rozenn Ravallec
(2, 4, 5, 6, 1)
,
Martine Schroyen
(1)
1
BioEcoAgro - Equipe 7 - Health benefit of protein hydrolysates and agro-food co-products: control of production, characterization and valorisation
2 BioEcoAgro - UMR transfrontalière INRAe - UMRT1158
3 BioEcoAgro - Equipe 5 - Specialized Metabolites of Plant Origin
4 ICV - Institut Charles Viollette (ICV) - EA 7394
5 ProBioGEM - Procédés Biologiques, Génie Enzymatique et Microbien - EA1026
6 LTSN - Laboratoire de Technologie des Substances Naturelles
2 BioEcoAgro - UMR transfrontalière INRAe - UMRT1158
3 BioEcoAgro - Equipe 5 - Specialized Metabolites of Plant Origin
4 ICV - Institut Charles Viollette (ICV) - EA 7394
5 ProBioGEM - Procédés Biologiques, Génie Enzymatique et Microbien - EA1026
6 LTSN - Laboratoire de Technologie des Substances Naturelles
P. Siegien
- Fonction : Auteur
P Lemal
- Fonction : Auteur
E Arévalo Suredac
- Fonction : Auteur
J. Wavreille
- Fonction : Auteur
Benoit Cudennec
- Fonction : Auteur
- PersonId : 769078
- IdHAL : benoit-cudennec
- ORCID : 0000-0002-5505-4458
- IdRef : 199734674
Anca Lucau-Danila
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1345338
- ORCID : 0000-0002-9379-6241
- IdRef : 188173153
Rozenn Ravallec
- Fonction : Auteur
- PersonId : 761959
- IdHAL : rravallec
- ORCID : 0000-0002-8697-5225
- IdRef : 191322628