Infrared and near infrared technology for the food industry and agricultural uses: on line applications - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Control Année : 1994

Infrared and near infrared technology for the food industry and agricultural uses: on line applications

Technologie infrarouge et proche infrarouge pour l'industrie alimentaire et pour les applications agricoles : applications en ligne

Résumé

MIR and NIR spectroscopies are well known analysis tools for the food and agricultural industry, but they have different properties. Thé goal of this article is to describe a general guide for the choice of a technology which is adapted to the problem.
La spectroscopie MIR et NIR sont des outils d'analyse bien connus pour l'industrie agro-alimentaire mais elles ont des propriétés différentes. Le but de cet article est de présenter un guide général pour le choix d'une technologie adaptée au problème.

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02577057 , version 1 (14-05-2020)

Identifiants

Citer

V. Bellon, J.L. Vigneau, Francis Sevila. Infrared and near infrared technology for the food industry and agricultural uses: on line applications. Food Control, 1994, 5 (1), pp.21-27. ⟨hal-02577057⟩

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