Article Dans Une Revue
Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies
Année : 2018
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https://hal.inrae.fr/hal-02621757
Soumis le : mardi 26 mai 2020-03:30:22
Dernière modification le : vendredi 7 octobre 2022-15:48:53
Dates et versions
Identifiants
- HAL Id : hal-02621757 , version 1
- DOI : 10.1016/j.ifset.2018.06.006
- PRODINRA : 450083
- WOS : 000442004600018
Citer
B. Mekhaneg, Jean-Michel Girardet, G. Humbert, F. Saulnier, Chantal Poirson, et al.. Physico-chemical characterization of a milk-clotting fraction extracted from turkey ( Meleagris gallopavo ) proventriculus. Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies , 2018, 48, pp.172-178. ⟨10.1016/j.ifset.2018.06.006⟩. ⟨hal-02621757⟩
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