Physico-chemical characterization of a milk-clotting fraction extracted from turkey ( Meleagris gallopavo ) proventriculus - INRAE - Institut national de recherche pour l’agriculture, l’alimentation et l’environnement Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies Année : 2018
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02621757 , version 1 (26-05-2020)

Identifiants

Citer

B. Mekhaneg, Jean-Michel Girardet, G. Humbert, F. Saulnier, Chantal Poirson, et al.. Physico-chemical characterization of a milk-clotting fraction extracted from turkey ( Meleagris gallopavo ) proventriculus. Innovative Food Science & Emerging Technologies / Innovative Food Science and Emerging Technologies , 2018, 48, pp.172-178. ⟨10.1016/j.ifset.2018.06.006⟩. ⟨hal-02621757⟩
55 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More