Article Dans Une Revue BMC Genetics Année : 2016

Genetic parameters of white striping in relation to body weight, carcass composition, and meat quality traits in two broiler lines divergently selected for the ultimate pH of the pectoralis major muscle

Fichier principal
Vignette du fichier
article_BMC genetics_2016_1.pdf (503.29 Ko) Télécharger le fichier
Origine Fichiers produits par l'(les) auteur(s)
Loading...

Dates et versions

hal-02636800 , version 1 (27-05-2020)

Identifiants

Citer

Nabeel Alnahhas, Cécile Berri, Marie Chabault-Dhuit Chabault, Pascal Chartrin, Maryse Boulay, et al.. Genetic parameters of white striping in relation to body weight, carcass composition, and meat quality traits in two broiler lines divergently selected for the ultimate pH of the pectoralis major muscle. BMC Genetics, 2016, 17 (61), 9 p. ⟨10.1186/s12863-016-0369-2⟩. ⟨hal-02636800⟩
18 Consultations
32 Téléchargements

Altmetric

Partager

More